Vepřový guláš (Low Carb) 300g

Vepřový guláš je stálicí české kuchyně. Vychutnat si ho můžete doma nebo v přírodě. Vždy skvěle chutná a dobře zasytí.
Vepřový guláš (Low Carb) 300g
Výprodej
Množstevní slevy
Vepřový guláš (Low Carb) 300g
Vepřový guláš (Low Carb) 300g
Vepřový guláš (Low Carb) 300g
Vepřový guláš (Low Carb) 300g
93,0 Kč 83,0 Kč bez DPH
Cena po registraci:81,0 Kč s DPH
Dočasně nedostupné
Osobně v Nymburce:na dotazPřepravní společností:na dotaz
Kód0240788VýrobceGOOD FOODS Dobrá jídla s.r.o.Záruka24 měsíců
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN)

Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy

 

Počet porcí: 1

Obsah: maso 65 g, celkem 300 g

Složení: vepřové maso (23 %), pitná voda, cibule, slunečnicový olej, mouka bezlepková (kukuřičná mouka, rýžová mouka), rajský protlak (rajčata, cukr), sůl, paprika, kmín, česnek, majoránka 

Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny

Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.

Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců. 

Výživová hodnota

 

na 100 g

na porci

Energie

kJ

451

1355

Bílkoviny

g

5,3

16

Tuky

g

7,3

22

Sacharidy

g

4,6

14

 

Příprava:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.

Dieta a rozděleníLow Carb - nízkosacharidové pokrmy
Složení a příchuťVepřové
Varianta300g
VýrobceGOOD FOODS Dobrá jídla s.r.o.
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze